13 Septembrie 2023
Ingrediente
Pentru foi:
Pentru cremă:
Instrucțiuni
Preparare foi:
1.1. Amestecați toate ingredientele pentru foi și frământați până obțineți un aluat omogen.
1.2. Împărțiți aluatul în 3 părți egale.
1.3. Coaceți fiecare foaie separat pe fund la tava presarata cu putina faina
Preparare cremă:
2.1. Într-un vas, amestecați laptele cu zahărul și făina.
2.2. Puneți amestecul la fiert și amestecați constant până se îngroașă.
2.3. Lăsați să se răcească, apoi adăugați untul mixat, zeama și coaja de lămâie.
Asamblare:
3.1. Împărțiți crema în 2 părți egale.
3.2. Întindeți prima parte a cremei peste prima foaie.
3.3. Adăugați a doua foaie și întindeți restul cremei.
3.4. Finalizați cu a treia foaie.
Finalizare:
4.1. Pudrați prăjitura cu zahăr pudră.